Télikert alumíniumból

Hőszigetelt és nyitható télikertek:

A Partner-Doors Kft. fő terméke a télikert (mely kivitelezhető önálló hőszigetelt télikertként vagy teraszbeépítésként), télikert mely egyben medencefedés, előtető teraszokra vagy bejárati ajtók fölé, kocsi beálló és nyílászárók. Egyedi méretre gyártunk bejárati ajtókat és a legkülönbözőbb hőszigetelő nyílászárókat. Télikertjeinket – mint minden más termékünket – saját üzemünkben gyártjuk. Csak – és kizárólag hőszigetelt szerkezetek gyártásával foglalkozunk, mely szigorú ISO minősítés szerint történik. Természetesen minden termékünkre garanciát vállalunk. Ennek részleteiről érdeklődjön kollégáinknál. Hőszigetelt télikerteket gyártunk, mert hosszú távon ez éri meg Önnek.  Egy hőszigetelt télikert lakó térrel egyenlő tulajdonságokkal bír, így az ingatlan bármely helyiségének megfelel. A Partner-Doors télikertjei használhatóak ebédlőnek, konyhának, nappalinak, dolgozó szobának, pihenő szobának vagy akár hálószobának. Természetesen termékeinkhez ajánljuk a megfelelő árnyékolási megoldásokat is. A nyitható télikertek nem véletlenül rendelkeznek minél több nyílászáróval. A nyithatóságnak köszönhetően bármikor szellőztethető és akár teljesen nyitható is lehet, mellyel valóban közelebb kerülhetünk a természethez. Kérje ajánlatunkat hőszigetelt télikertre vagy tekintse meg referenciamunkáinkat előtte!

alumínium télikert beszerelése

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek

Előtető

Az előtetőnek nem is gondolnánk, hogy mennyi előnye van. Elő tető építése lehet bejárati ajtó fölé. Egyrészt ingatlanunk díszítőeleme is lesz, másrészt hasznossága is megkérdőjelezhetetlen. Egy előtetővel megvédjük bejárati ajtónkat az időjárás viszontagságaitól, akár a napsütés vagy a csapadék elleni védelem a fontosabb. Előtető teraszra esetében egy teraszfedéssel teraszunk burkolata szintén védve lesz, ezen kívül sokkal több lehetőségünk nyílik a teraszon tartózkodni. Az előtető gyártása teraszra egy lehetőség arra is, hogy a későbbiekben télikertté alakítsuk azt egy teraszbeépítés szolgáltatással. Kérje ajánlatunkat előtető termékünk gyártására és be is szereljük. bárhol legyen az országban!

Függönyfal:

Függönyfal termék gyártása a legkorszerűbb technológiával. A klasszikus falak helyett nagyszerű és modern megoldás egy függönyfal építése a ház homlokzatára. Ezzel ingatlanunk természetes világítása tökéletes lesz, fényárban úszik majd. A túlzó napfény ellen azonban megvannak a megfelelő megoldásaink, erről érdeklődjön a kapcsolat menüben található elérhetőségeinken. A hőszigetelt függönyfal mindezek mellett a fűtésszezonban begyűjti a napenergiát, segítve ezzel az energiafelhasználásunkat, azaz spórolhatunk a fűtésszámlánkon.

Kocsi beálló

Kocsibeálló termékünk tökéletes választás akkor, ha nem szeretné elcsúfítani kertjét egy garázzsal, vagy csak nem szeretne egy vagyont költeni rá. Egy kocsi beálló ugyan nyitott, azonban mégis megvédi autónk fényezését a napfénytől vagy a karosszériát a jégesőtől és a hótól. Kérje ajánlatunkat kocsibeálló gyártására és beszerelésére, előtte konzultáljon szakértő kollégáinkkal, hogy mely szerkezet és milyen változat lenne Önnek a tökéletes megoldás!

Nyílászáró

A legkülönbözőbb egyedi gyártású nyílászárók gyártása a Partner-Doors Kft-nál. A télikertek, teraszbeépítések esetében nyílászárókat is gyártunk. Rendelje meg egyedi nyílászáróját a Partner-Doors Kft-től! Legyen szó ajtó-ablakról, bejárati vagy erkélyajtóról, mindent profin és tökéletes minőségben gyártunk! Egyedi gyártású hőszigetelt nyílászárók kis mennyiségű megrendelés esetében telephelyi átvétellel, nagyobb mennyiségben akár beszereléssel is.

Télikert, terasz beépítésével télikert, terasz fedésére vagy bejárati ajtó védelmére előtető, medencefedésre télikert, kocsibeálló, előtető, függönyfal és nyílászáró termékeinkhez természetesen szolgáltatás is kapcsolódik.

 

Ingyenes és egyéb – beszerelési szolgáltatásunkról itt olvashat.

 

Tervezés, gyártás és kivitelezés beszerelés. Rendeljen hőszigetelt terasz beépítést, alumínium télikertet, kocsibeállót, előtetőt teraszára vagy bejárati ajtaja fölé a két évtizedes tapasztalattal rendelkező Partner-Doors Kft-től! Kérje ajánlatunkat és győződjön meg profizmusunkról, ügyfélbarát koszolgálásunkról!

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek