Télikert

Télikert országosan garanciával és ISO minősítéssel, minden hónapban különleges akcióval! Télikert építés és gyártás. Ingyenes árajánlat és felmérés, látványterv! Téli kert építése országosan és Európa szerte.

Télikert az álma? Ha télikert építés a terve, akkor a legjobb helyen jár! Profi, hőszigetelt télikert a Partner-Doors Kft-től!
Kérjen most ajánlatot és ingyenes szaktanácsadást nyújtunk!

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek

Egy télikert kialakítása komoly szakértelmet igényel. Már a tervezéskor sok kérdésben kell döntenünk, melyek mind a saját télikertünk élvezeti faktorát emeli, hasznosságát erősíti. Persze csak abban az esetben, ha körültekintően járjuk körbe az opciókat. Éppen ezért kell a télikert építését szakértőre bízni. Mi a Partner-Doors Kft-nél két évtizede építünk télikerteket szerte az országban. Önnek csak döntéseket kell hozni, miután megálmodta ingatlana ékszerdobozát. Ön megálmodja, mi megtervezzük elkészítjük és beépítjük télikertjét! Akár már 4 héten belül!

Télikert építés, télikert beépítés

A télikert építés számunkra rutin feladat, de nem pusztán rutinból végezzük! Nem is lehet, hiszen minden télikert építése egyedi. Egyedi az Ön elképzelése is és természetesen a télikert beépítés helyszíne is minden esetben új feladat számunkra is. A Partner-Doors Kft. több, mint 5.000 télikert beépítését végezte el az elmúlt két évtizedben. Tekintse meg referenciamunkánkat, beszéljenek a tények, hogy szakszerű és profi munkát végzünk. Kérje ingyenes ajánlatunkat és ha elnyeri tetszését, felmérjük szintén ingyenesen, bárhol is legyen az országban. Télikert építése, medencefedés, alumínium függönyfal, teraszok beépítése, minőségi nyílászárók.

Télikert

Mennyibe kerül egy télikert?

A legtöbb esetben az első kérdés, mellyel egy érdeklődés esetén találkozunk: mennyibe kerül egy télikert?

Erre a kérdésre azonban nem lehet egzakt választ adni, legalábbis információk hiányában nem. Egy télikert ára nagyon sok mindentől függ, a termék egyedisége okán. Hány oldalt kell beépíteni? Különálló télikert építését tervezi, esetleg teraszból télikert a cél? Milyen tetőt szeretne, üveg? Mekkora a terület? Nagy általánosságban elmondható, hogy egy télikert építésének ára: 130-250 ezer Ft között mozog. Ugye, hogy nagy a szórás? Szerintünk is. Ugyanakkor ez mind-mind csak az igények és a felhasználás szándékának kérdésköre. Ezért bátorítjuk Önt is, hogy nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot és mindenre fény derül. Az árajánlat ingyen van és legalább azzal tisztában lesz, hogy nagyságrendileg mennyibe kerül egy télikert, az Ön álmainak télikertje.

 

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek

Hőszigetelt télikert

Hőszigetelt télikert építésével foglalkozunk mert tudjuk, hogy ennél jobb megoldás nincs. Ez egy olyan extrát ad, ami valódi értelmet kölcsönöz a télikert építésének. De lássuk csak, hogy milyen előnyökkel jár egy hőszigetelt télikert építése.

Ön egész évben, az év 365 napján használthatja hőszigetelt télikertjét. Egy hőszigeteléssel ellátott télikert gyakorlatilag lakótérrel egyenlő tulajdonságokkal bír. Ingatlana legszebb ékköve fűthető és hűthető lesz. A hőszigetelt télikertek további hatalmas előnye, hogy energiát takaríthat meg vele. A késő őszi és a kora tavaszi napokon egy jól hőszigetelt télikert összegyűjti a napenergiát, mely a hűvösebb esti órákra megtartja a kellemes klímát. Ilyenkor tehát nem kell fűtenünk sőt, ez az energia ingatlanunk más részeinek felfűtésében is aktívan besegít, jobb lesz a hőeloszlása.

Lakható télikertjét bármilyen célra használhatja. Berendezheti irodaként, ahol ügyfeleit is fogadhatja. Nem kell másokkal osztoznia irodában, nyugodt környezetben végezheti munkáját. A természetes napfény bizonyítottan jó hatással van a mentális egészségre, a télikertjében elhelyezett növények pedig biztosítják a friss oxigént, mely növeli munkabéli teljesítményét. Használhatja nappaliként, ahol egyébként is a legtöbb idejét tölti. A kellemes környezetben töltött idő minőségi változást hozhat életében, kipihentebben vághat neki a hétköznapi kihívásoknak. Stresszmentes környezetben töltheti mindennapjait. Berendezheti étkezőnek, ahol szinte a természetben helyet foglalva rendezheti meg az ünnepi lakomákat, vagy fogyaszthatja el vasárnapi ebédjét. Egyszerűn csak pihenőszobának is berendezheti, ahol feltöltődhet a család bármely tagja ha el szeretne kicsit vonulni a világtól, vagy kedvenc könyvét szeretné olvasni.

Hogyan lesz télikertem, mi a folyamat?

Ha télikertet szeretne, akkor a lehető legjobb helyen jár. Kérjen ajánlatot és 24 órán belül elküldjük Önnek ingyenes előzetes árajánlatunkat! A télikert ajánlat kérése során minden előzetesen fontos kérdésre kitérünk, Önnek csupán ezeket kell megválaszolnia. Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését kiszállunk ingyenesen a helyszínre és felmérjük a gyártási méreteket. A helyszíni felmérés során szakértő kollégáink szakmai tanácsadást nyújtanak, így egy lépéssel közelebb kerülhet álmai télikertjéhez. Ezt követően kiszerkesztjük télikertjét a gyártási méretekkel és az esetleges módosításokkal, melyet követően szerződés esetén akár 4 héten belül élvezheti a télikertjét!