Alumínium télikert tervezés

Alumínium télikert tervezése – hogy valóban azt kapja, amit megálmodott

Alumínium télikert tervezése és kivitelezése, teljes körű szolgáltatás a Partner-Doors Kft-től. Az alumínium télikertek megtervezése komoly szaktudást igényel. Egyrészt igazodni kell a megrendelő igényeihez. Másrészt nincs két ugyanolyan ingatlan sem, melynek teraszát télikertté kell átépíteni. Mások a körülmények, mások a leendő alumínium télikert méretei és a különböző nyílászárók is eltérő helyigényűek. Cégünknél az alumínium télikerteket, a teraszbeépítést, a medencefedést, a kocsibeállókat és terasz előtetőket saját, profin képzett és tapasztalt szakembereink végzik. A termékeinket minőségi alapanyagokból saját üzemünkben gyártjuk és szereljük. Éppen ezért tudjuk, hogy minőségi hőszigetelt alumínium télikerteket gyártunk, melyre garanciát is vállalunk. 

Szeretné élvezni a természet közelségét, esténként a csillagokat pásztázná miközben a saját, védelmet nyújtó és hőszigetelt télikertjében pihen kedvenc házi növényei között?  Ha Ön éppen télikertet szeretne vagy terasza beépítésén gondolkodik, akkor a lehető legjobb helyen jár. Töltse ki ajánlatkérő kérdőívünket 1 perc alatt és a lehető legrövidebb időn belül megtervezzük alumínium télikertjét, mely tökéletesen hőszigetel és lakótérrel egyenlő  tulajdonságokkal rendelkezik.  

Alumínium télikert felmérés – az előzetes tervek után a következő lépés

Ajánlatkérését  a lehető leggyorsabban feldolgozzuk és elküldjük előzetes árajánlatunkat. Az ajánlat elfogadását követően Ön kérheti helyszíni felmérésünket, ez a szolgáltatásunk szintén ingyenes. Legyen megépítendő  télikertje vagy beépítendő terasza bárhol az országban, mi kiszállunk a helyszínre és felmérjük. Az alumínium télikert felmérésekor szakértő kollégáink szívesen adnak szakmai tanácsot. Legyen kérdés a tető fedésének anyaga (szendvicspanel, polikarbonát, biztonsági üveg), a nyílászárók mennyisége és fajtái vagy éppen az árnyékolás.

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek

Alumínium télikert tervezése – alumínium télikert árak

Az alumínium télikertek tervezése folyamán elsősorban ügyfeleink igényeit vesszük figyelembe kiemelten kezelve azt, hogy a télikert, teraszbeépítés milyen célt fog szolgálni. Az egyedi igényeket és a beépítés körülményeit (oldalak száma, tetőfedés, árnyékolás) ismerve készítjük és küldjük el az előzetes árajánlatot. Az árajánlat tartalmazza a körülbelüli méretek alapján kalkulált teljes árat. A terv és az árak tudatában van lehetőség helyszíni felmérésre. A helyszínen természetesen van lehetőség a  tervektől eltérni. A télikert tető, az üvegezés, a nyílászárók, a télikert színe mind-mind az alumínium télikert árakat befolyásoló tényező. A felmérés során szakértő kollégáink lejegyzetelik a gyártási méreteket és egészen a szerződésig van lehetőség változtatni. A szerződéskötéssel egy időben cégünk megrendeli a gyártáshoz szükséges alapanyagokat, így ezt követően már nincs lehetőség módosítani.

Bármely alumínium télikert tervezéssel, felméréssel vagy szolgáltatásunkkal, termékeinkkel kapcsolatos kérdések esetén várjuk megkeresését a kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeinken.  

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek

Alumínium télikert tervezés – ügyfélközpontúság , rugalmasság, profizmus, minőség

Alumínium télikert tervezés a legmodernebb technológiával, teraszok beépítése, medencefedés, függönyfal építése, kocsi beállók és előtetők gyártása a legjobb minőségben saját gyártásban és garanciával! Eddigi működésünk során több, mint 5.000 beépítést végeztünk. Tekintse meg referenciamunkáinkat és biztosak vagyunk benne, hogy ajánlatunk elnyeri tetszését!