Alumínium télikert kialakítása

Egy alumínium télikert kialakítása alapvetően függ a helyszíni körülményektől és a megrendelő igényeitől. Mindkettő figyelembe vétele nagyon fontos már a télikert tervezésnél, hiszen például teraszból télikert építés esetén a méretek adottak, melyhez természetesen igazodni kell. Különálló épületként az alumínium télikert mérete csupán a rendelkezésre álló hely függvénye. A betöltendő funkció szempontjából érdemes lehet figyelembe venni télikert tájolását. Miután a különálló alumínium télikertet bármilyen irányban tájolhatjuk, a legjobban akkor döntünk, ha minden tájolásnak megnézzük az előnyeit és hátrányait. Olvassa el a télikertek tájolásáról szóló információinkat.

Alumínium télikert gyártása a betöltendő funkciót figyelembe véve

A minőségi alumínium télikertek gyártásának egyik alapfeltétele az is, hogy előzetesen alaposan feltérképezzük és megértsük ügyfeleink igényeit. Az igények vonatkozhatnak például a nyithatóságra vagy a télikert színére. Azonban a legfontosabb kérdés, hogy mire szeretnénk a télikertet használni? Egy hőszigeteléssel ellátott alumínium télikert nagyon egyszerűen fogalmazva bármire használható: étkező, hálószoba, az új nappali, pihenőszoba, vendégszoba vagy dolgozószoba. Azonban a télikertünk funkcióját jó, ha tudjuk előre, hiszen ennek fényében kell sok apró részletet alakítani. A természetes fény beáramlása minden esetben adott, annak felhasználását vagy éppen szűrését az igényeknek megfelelően lehet alakítani. Egy télikert üvegezését, a nyílászárók fajtáit úgy kell megválasztani, hogy alumínium télikertünk tökéletesen töltse be funkcióját. A télikertnek a lehető legnagyobb felületen kell nyithatónak lennie, ez nem kérdés, de a nyitásmódozatok megválasztása kardinális kérdés. Kérje szakértőink tanácsát a nyílászárókkal kapcsolatban!

Alumínium télikert beszerelése

A Partner-Doors Kft. megtervezi, legyártja és beszereli a legmodernebb technológiával épülő alumínium télikertjét akár 3-4 héten belül! Kérjen tőlünk ajánlatot és a lehető legrövidebb időn belül elküldjük előzetes árajánlatunkat. Amennyiben szimpatikus az ajánlatunk egyeztetünk egy helyszíni felmérést.  

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek