Alumínium télikert árak

Alumínium télikert árak, télikertek ára természetesen egy nagyon fontos kérdés. Alapvetően az alumínium télikertek ára még a különböző télikertek és teraszbeépítések között is a prémium termékek közé tartoznak, így magasabb az áruk, mint az elavultabb szerkezeteké. Az alumínium szerkezetek könnyen kialakíthatóak és az időjárási viszontagságoknak a legkönnyebben és leghatásosabban állnak ellen. A prémium minőség és a magasabb ár hosszútávon behozza az árát, hiszen ezek a szerkezetek semmiféle utókezelést nem igényelnek!

Az egyik legfontosabb tényező, amitől függ, hogy mennyibe kerül egy télikert: az egyedi igények. Az alumínium télikert ára még ezen kívül is sokminden függvénye, de haladjunk szépen sorban.

Mennyibe kerül egy télikert – alumínium télikert ár

Mint minden télikert esetében, az alumínium télikert ára is legnagyobb mértékben az egyedi igények függvénye. Ugyanis nincs két egyforma méretű, alakú vagy ugyanolyan tipusú nyílászárókkal ellátott télikert. Az alumínium szerkezetű télikertek egyedi termékek így nagyon nehéz meghatározni egy-egy télikert beépítés teljes árát a szükséges információk megléte nélkül. Kérje ajánlatunkat saját, egyedi télikertjére, csupán egy perc alatt kitöltheti ajánlatkérőnket. Ez Önnek nem kerül semmibe, semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Kérje szakértőink segítségét, szakmai tanácsadását! Ha nincs ötlete, mi segítünk megálmodni álmai alumínium télikertjét! Lépjen velünk kapcsolatba és mindenben segítünk.

Ön megálmodja, mi kiszerkesztjük és elküldjük Önnek, adott esetben látványtervet is készítünk! Amennyiben megfelelőnek találja alumínium télikert ajánlatunkat kérjen helyszíni felmérést és díjmentesen felmérjük a beépítendő területet. Az ajánlatunkkal biztosan gazdagabb lesz egy fontos információval, hiszen tisztában lesz azzal, hogy mennyibe kerül egy télikert, mely megfelel az Ön egyedi igényeinek.

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek

Télikert árak – amikor számít méret

A termék egyedisége mellett szintén a télikert árát befolyásoló tényező a szerkezet mérete. Télikert lehet teraszbeépítés, mely esetben a terasz mérete adott. Persze ez csupán annyit jelent, hogy a beépítendő terasz némileg behatárolja a lehetőségeket a méreteket tekintve. Teraszbeépítésnél általában 2 vagy 3 oldalt kell beépíteni, mely jótékony hatással van az alumínium télikert árára hiszen ez esetben nem kell négy oldalt beépíteni. Egy különálló alumínium télikert ennél fogva – logikusan – drágább, hiszen ott négy oldalt kell beépíteni. Ilyen esetekben csak a fantáziánk és az erre szánt összeg szab határt a méretnek, ezáltal az alumínium télikert árának.

Az alumínium télikertek ára – nyitás módozatok, a nyílászárók helyes megválasztása

Az alumínium télikert ár egyik fontos tényezője a nyílászárók fajtája és mennyisége. Sokféle választási lehetőség van, amiből választani lehet ugyanakkor mindegyiknek más a helyigénye. Ha nem biztos a dolgában keresse szakértőinket, készséggel állunk rendelkezésére. A nyílászáró lehet többek között harmónika ajtó, bejárati ajtó, bukó ablak, toló-bukó ajtó, tolóajtó, erkélyajtó a teljesség igénye nélkül. Fontos a nyílászárókat szakszerűen beépíteni, hogy a hőszigetelt alumínium télikert valóban ellássa feladatát! A kellő mennyiségben nyílászárókkal ellátott télikert nyitott állapotban tökéletesen szellőzik és a minél nagyobb nyitható felületeknek köszönhetően a természetben érezhetjük magunkat.  Körültekintően kell megválasztani a nyílászárókat, hiszen egyrészt nagyban befolyásolhatja az alumínium télikert árát, másrészt a télikertünk élvezeti faktorát és funkcióját.

Télikert árak – a hőszigetelés kérdése

Cégünk – a Partner-Doors Kft. – csak és kizárólag hőszigetelt télikertek építésével, teraszbeépítéssel, medencefedéssel foglalkozik. Alumínium terasztető, előtetők, kocsibeállók szintén cégünk profiljába vág és emellett kiváló minőségű nyílászárókat gyártunk. Hőszigetelt rendszereink időtállóak és munkánkra garanciát vállalunk. ISO minősítésünk van, mely szintén bizonyíték a profi és minőségi gyártásra és szolgáltatásra. A hőszigetelés nagyban függ az üvegezéstől is, melyeket az oldalfalakban, nyílászárókban és a tetőn alkalmazunk. A tető lehet nem átlátszó szendvicspanel, polikarbonát és egy vagy többrétegű üvegezés. Az üvegezés minél több rétegű, annál jobb a hőszigetelése. A rétegek közötti rést gázzal töltik fel a jobb hőszigetelés érdekében. Polikarbonát esetében is több választási lehetőségünk van: lehet választani víztiszta, opál vagy akár bronz színezéssel is.

Az alumínium télikertek ára nagy átlagban 170-250 ezer Ft/m2 között mozog, melyen felül számolni kell a szállítási és szerelési díjjal és az Áfa-val. Nem győzzük azonban hangsúlyozni, hogy a télikert minden esetben egyedi ezért kérjen ajánlatot és megmondjuk mennyibe kerül az Ön alumínium télikertje

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek

Alumínium télikert ajánlatkérés

 A télikerteket régebben fából készítették szimplán az esztétikai szempontok miatt. És valóban a fa télikertek sokat jelenthetnek ingatlanunk díszítése szempontjából. Azonban a fából készült télikertek sajnos időszakonként gondozást igényelnek és még így is sokkal rövidebb az élettartamuk, mint a korszerűbb anyagokból készített szerkezeteké. Az alumínium télikertek ára elsőre persze magasabb, ugyanakkor hosszútávon jobban megéri, mert semmilyen utókezelést nem igényelnek és ezért időtállóbbak.

Alumínium télikertek árai - a szín, mint befolyásoló tényező

Hatalmas előnye ezen kívül az alumínium télikerteknek, hogy színben óriási a választék. Bármilyen RAL szín választható és a fa télikertek színeit is tökéletesen visszaadó színárnyalatok is rendelhetőek. Kérje szakértőink tanácsát a télikertek színére vonatkozóan is, hiszen ez szintén befolyásolja egyedi alumínium télikertjének árát.

Alumínium télikert – a gyártótól megrendelni a legolcsóbb!

A Partner-Doors Kft versenyképes, mert télikert szerkezeteit saját maga gyártja! Mindent egy helyen. ISO minősítés szerint tervezzük, gyártjuk és szereljük be alumínium télikertjét, valósítjuk meg teraszbeépítését. Szintén saját üzemünkben gyártjuk a nyílászárókat, legyen bármi is az elképzelése! A teljes szerkezet gyártása nálunk folyik, így Ön biztosan a legjobb áron kapja alumínium télikertjét!A Partner-Doors Kft versenyképes, mert télikert szerkezeteit saját maga gyártja! Mindent egy helyen. ISO minősítés szerint tervezzük, gyártjuk és szereljük be alumínium télikertjét, valósítjuk meg teraszbeépítését. Szintén saját üzemünkben gyártjuk a nyílászárókat, legyen bármi is az elképzelése! A teljes szerkezet gyártása nálunk folyik, így Ön biztosan a legjobb áron kapja alumínium télikertjét!

Kérjen ajánlatot a Partner-Doors Kft-től és meglátja, nem kell hogy az alumínium télikert ára az egekbe szökjön!

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek