Alumínium előtető funkciói és előnyei

Az alumínium előtető felszerelhető a bejárati ajtó és terasz fölé is. Minden időjárási körülmények között hasznos. Tavasztól őszig a teraszunkon kint ülhetünk esős időben is, az alumínium elő tető a csapadék ellen is véd. Az előtető teteje lehet szendvicspanel, ami árnyékot vet, ezáltal nincs szükség árnyékolásra. Lehetőség van polikarbonátot használni, ami színben áttetsző, tej – vagy bronz színű. Üvegtető esetén gyönyörködhetünk az esti csillagos ég látványában és nap közben is átereszti a természetes fényt. Az előtető alumíniumból esztétikus, ami szintén fontos és tetszetős a terasz vagy a bejárati ajtó fölött. Egyedi alumínium előtető később teraszbeépítés szempontjából is előnyös, könnyű hozzáépíteni. Alu előtető építhető az autófeljáró fölé is, így védve van járművünk is az időjárás viszontagságaitól.

Egyedi alumínium előtető

Minden terasz más, minden ingatlan bejárata és a ház homlokzata más és egyedi méretekkel rendelkezik. Ajánlott egyedi alumínium előtető teraszra vagy a bejárati ajtó fölé, hogy passzoljon esztétikailag is házához. Az alumínium elő tető terasz később könnyen alakítható akár hőszigetelt télikertté is. A hőszigetelt alumínium télikert az év 365 napján használható, a ház bármely helyiségének berendezhető. Lehet étkező, nappali, pihenőszoba vagy akár hálószoba is. Rendeljen alumínium tetőt most és később, ha eljött az idő könnyen beépíttetheti teraszát.

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek

Alumínium előtető profil

Az alumínium korunk legkedveltebb építészeti alapanyaga, melynek megmunkálása során bármilyen forma kivitelezhető. Az előtető alumínium profilból lehet alakos, íves. Az alumínium elő tető szerkezete is több féle lehet: íves, fél-nyeregtetős, nyeregtetős. A Partner-Doors Kft. két évtizede foglalkozik előtetők, télikertek, teraszbeépítések kivitelezésével, kérje akciós ajánlatunkat.

Alumínium elő tető garanciával, ISO minősítéssel a gyártótól – garantáljuk a minőséget

Cégünk tervezi, gyártja és beszereli termékeinket, így tudunk közel 20 éve versenyképesek maradni. Saját gyártású nyílászáróinkra és szerkezeteinkre garanciát vállalunk és szigorú ISO minősítés alatt dolgozunk, mely szintén a minőségre és megbízhatóságra ad garanciát!

Tekintse meg több, mint 5.000 referenciamunkánkat, melyet az elmúlt 20 évben végeztünk szerte az országban!  

Alumínium előtető profil, előtető kivitelezés a tervezéstől a beépítésig egy helyen – így Önnek is olcsóbb

Megtervezzük és elküldjük Önnek ajánlatunkat. Ehhez nem kell mást tennie, mint elküldeni az alu előtető körülbelüli méreteit és ha lehet képeket is csatolni. Az adatok beérkezése után megszerkesztjük és elküldjük előzetes árajánlatunkat. Amennyiben tetszenek az előzetes tervek és az árajánlat, szívesen kimegyünk a helyszínre felmérni a beépítendő területet. Ezen szolgáltatásaink ingyenesek. A helyszíni felmérés során ingyenes szakmai tanácsadást vállalunk, így több alkalommal – egészen a szerződéskötésig – van lehetőség módosítani a tervezett alumínium előtető egyes elemein. 

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek