Alu télikert

Az alu télikert az egyik legkorszerűbb választás, ha Ön télikert építésén vagy terasz beépítésén gondolkozik. Az alumínium szerkezetek hatalmas fesztávolságú szabadfelületek kialakítását teszik lehetővé télikertünkön, mely ebből a szempontból sokkal jobb, mint a műanyag. A műanyag belső merevítés segítségével is csak 4-6 m fesztávolságot tesz lehetővé, amit az alu télikert önmagában is elbír. Mindezek mellett az alumínium könnyen megmunkálható, így könnyedén kialakítható bármilyen forma amit ügyfeleink megálmodtak.

Alu télikertek előnyei

Egy télikert építésénél az egyik legmeghatározóbb szempont a természet közelsége, a napfény beengedése és  a napenergia felhasználása. Az alu télikert egyik legnagyobb előnye, hogy statikai szempontból kiváló (nagy teherbírású), így hatalmas üvegfelületek építhetőek be. Ezáltal télikertünkben elérhető a lehető legmagasabb fényhozam. Télikertünkben való tartózkodásunkkor fogjuk igazán érezni és megtapasztalni, hogy a beáramló napfény milyen hatással van szervezetünkre. Bizonyított tény, hogy a természetes fény hiánya depressziót okoz, rosszul érezzük magunkat, pszichés állapotunk romlik. A télikertünkben való tartózkodás alkalmával szervezetünk szinte újjászületik a nap sugarainak biológiai és fiziológiai pozitív hatása által. Mindemellett a hőszigetelt rendszernek köszönhetően fűtési energiát takaríthatunk meg, hiszen a nap közbeni napsütéses órák száma hőt  termel télikertünkben, melynek köszönhetően ingatlanunk felfűtése kevesebb energiát igényel.

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek

Mikre érdemes odafigyelni az alu télikertek tervezése, kivitelezése alkalmával?

Az alu télikertek nagy lehetőségeket hordoznak magukban, ami a funkciójukat és az előnyöket illeti. Igen népszerű manapság és mindamellett, hogy növeli életterünket, ingatlanunk esztétikai és anyagi szempontból is felértékelődik. Érdemes szakértőre bízni az alu télikertek tervezését  és  kivitelezését, hiszen egy télikert megvalósítása során nagyon sok mindenre kell odafigyelni. Sok kérdésben kell dönteni már a tervezéskor és rengeteg szempontot kell figyelembe venni, ami egy laikusnak biztosan nem jutna eszébe. Egy jól megtervezett és kivitelezett alumínium télikert a családdal együtt válik teljes egésszé, melynek tagjai ott tartózkodáskor valóban feltöltődnek.

Alu télikert az igényekhez igazodva

Már tervezésekor el kell dönteni, hogy mire szeretnénk használni alu télikertünket, mert minden más (üvegezés, nyílászárók, oldalfalak) ettől függ. Itt kell tisztázni a megrendelő elsődleges igényeit és ehhez kell igazodni az alu télikert tervezésekor, ugyanakkor a megrendelő igénye nem mindig tisztázott. Amennyiben csak az igény fogalmazódott meg de igazából nem tudjuk mi lenne az alu télikertünk elsődleges feldata Ön a legjobb helyen jár. Szakértő  kollégáink szívesen segítségére sietnek szakmai tanácsadásukkal.  Bármire is szeretnénk használni végül, a legjobb megoldás egy hőszigetelt télikert építése, ezt két évtizedes tapasztalatból mondjuk. Ugyanis egy ilyen szerkezet – bármire is szeretnénk használni – alkalmas minden ingatlan helyiségének funkcióját betölteni. Mindemellett az alu télikertek óriási előnye, hogy szinte bármilyen forma igény és elképzelés megvalósítható, hiszen úgy tervezéskor, mint a kivitelezéskor óriási szabadságot biztosít az alumínium könnyű megmunkálhatóságának köszönhetően. A beépített nyílászáróknak köszönhetően  – amennyiben az időjárás engedi – teljesen nyithatóvá válik alu télikertünk. Ez megoldja a szellőztetés kérdését, mindemellett szinte kint tartózkodunk a saját kertünkben és élvezhetjük a természet közelségét.

Alu télikert nyílászárók sokféle lehetőséggel

Az oldalfalak tervezésekor gondolnunk kell a nyílászárók helyes megválasztására. Sokféle nyílászáró alkalmazható, mely fontos a szellőzés szempontjából. Nem mindegy a nyitás iránya, hiszen az egyes nyílászárók helyigénye nyitott állapotban más és más. Minél több nyílászárót építünk be, annál jobban biztosítjuk alu télikertünk nyithatóságát és szellőzését. Kérje szakértő kollégáink szakmai tanácsadását a kapcsolat menüpontban, vagy kérjen ajánlatot alu télikertre most!

Amennyiben többet szeretne egy tárolónál, kérjen ajánlatot tőlünk alu télikert építésére, terasz beépítésére alu télikertté! Cégünk fő profilja alu télikertek kivitelezése, terasz beépítés, előtető, függönyfal, kocsibeállók tervezése-gyártása és beépítése. Nyílász 

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek