alu télikert kivitelezése
Alu télikert kivitelezése

Ajánlatkéréstől az átadásig akár 4 hét alatt!

– egy pillanatra sem engedjük el a kezét
– ajánlatkérés, előzetes árajánlat, helyszíni felmérés, szerződés, gyártás, szállítás-szerelés

Alu télikert kivitelezése a feladatunk. Télikertek alumíniumból megvalósítása, teraszbeépítés a legkorszerűbb hőszigetelt rendszerek gyártása minőségi alapanyagok felhasználásával szerződéskötést követően akár 3-4 héten belül! Hőszigetelő nyílászárók, előtetők teraszra, kocsibeállók közvetlenül a gyártótól. A Partner-Doors munkáira garanciát vállal és ISO minősítéssel dolgozik Magyarország teljes területén. Alumínium télikert, teraszbeépítések alumínium rendszerrel, hőszigetelt télikertek építése, ami az év 365 napján használható lakótérként is használható.

A Partner-Doors Kft. egy pillanatra sem engedi el a kezét!

Modern télikert

Alu télikert kivitelezése egy ajánlatkéréssel kezdődik. A jó hír az, hogy Önnek csupán ennyi a dolga és 1 perc alatt kitölthető. Kérje ajánlatunkat és a lehető leghamarabb megküldjük előzetes árajánlatunkat.

Nyitható télikert

Elküldheti saját elképzeléseit az ajánlatkérés menüpont alatt található kérdőívünk kitöltésével, írhat nekünk e-mailt, vagy keressen minket telefonon, ha ajánlatkérése előtt alumínium télikerttel, teraszbeépítéssel kapcsolatos kérdései lennének.

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek

Terasz

Teraszból télikert

 

Egy előzetes árajánlat készítéséhez önálló nyitható télikert esetében is és teraszból télikert kialakítása esetében is szükséges pár adat, hogy fel tudjuk mérni az előzetes igényeket és ajánlatot tudjunk küldeni leendő ügyfeleinknek. Nem kell megijedni, hiszen ilyenkor még nem a télikert gyártási méreteire vagyunk kíváncsiak, csupán nagyságrendileg kell megadni a beépítendő terület adottságait és az elképzeléseket.

Alumínium télikert szélessége: a ház falától mért távolság teraszbeépítés esetén. Önálló építményeknél a ferde részek a tetőnél.

Alumínium télikert hosszúsága: terasz beépítésénél legtöbb esetben a beépítendő terasz szélessége, de természetesen lehet kisebb is. Illetve az egyenes szakasz.

A télikert, teraszbeépítés belső magassága: a télikert kiinduló pontja, ahol a belmagasság a legnagyobb.

Fenti méretek egy egyszerű télikert jellemzői, de természetesen minden egyedi szerkezetet meg tudunk építeni. Az egyedi igények kifejtésére lehetőség van az ajánlatkérés során a ”Megjegyzés” pontban.

Olcsó télikert, drágább télikert – a nyílászárók átgondolt megválasztása. A télikert árát nagy mértékben befolyásoló tényező, hogy milyen nyitásmódozatú nyílászárókat szeretnénk. Ebben a kérdésben mérnök kollégáink szívesen adnak tájékoztatást figyelembe véve a különböző nyílászárók helyigényét, az anyagi lehetőségeket és a funkcionalitást egyaránt.

Télikert alumínium profil. Az előzetes ajánlat lefogadása után szakértő kollégáink kiszállnak a helyszínre, hogy felvegyék a gyártási méreteket. Ezt követően elkészül a végleges és pontos árajánlat, melyen már a nyílászárók, az üvegezés, a tető és az oldalfalak is kiválasztásra kerültek. Az alu télikertek az anyag jellemzőiből adódóan lehetővé teszik szinte bármilyen formájú szerkezetek kialakítását és a RAL színskála mindegyikében megvalósítható.

Alu télikert gyártása. A szerződés aláírását és az előleg megfizetését követően cégünk megrendeli az alapanyagokat és saját üzemünkben elkezdjük a gyártást. Minőségi alapanyagokkal dolgozunk és termékeink (télikert, medencefedés, kocsibeálló, előtető) minden egyes elemét kizárólag saját magunk gyártjuk, amire így garanciát is tudunk vállalni és nem mellékesen így Önnek is jobb árat tudunk adni.

Alu télikert beszerelése. Az alumínium télikert elemeinek (tartószerkezet, nyílászárók, ajtók és ablakok) legyártását követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és legyeztetjük, hogy mely időpontban történhet meg az alu télikert beszerelése. 5 szerelőcsapattal dolgozunk és az elmúlt két évtizedben mintegy 5.000 beépítést végeztünk az ország teljes területén és szerte Európában. Az alu télikert szerelés nagy általánosságban 1-3 napot vesz igénybe, a szerkezet nagyságától függően. Az alumínium télikert beszerelése végeztével megtörténik a kulcsátadás és a következő reggelt már ingatlanának legszebb ékkövében kezdheti egy finom kávé mellett.

Álmodja meg télikertjét, mi pedig megvalósítjuk! Alumínium télikert építés, terasz beépítés, alumínium terasztető, előtető, kocsibeálló és nyílászárók gyártása egyenesen a gyártótól a legjobb minőségben!

AKCIÓS AJÁNLAT

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST, IGÉNYELJE ÖN IS 50%-OS SZERKEZETI AKCIÓNKAT!