Alu télikert gyártás

Alu télikert gyártása a legkorszerűbb módon, a legprofibb cégtől Magyarországon garanciával és ISO minősítéssel. Cégünk, a Partner-Doors Kft. alu télikertek gyártásával és szerelésével, teraszok beépítésével, előtetők és kocsibeállók, illetve minőségi nyílászárók gyártásával foglalkozik. Budapesti cég vagyunk, ugyanakkor országos szinten dolgozunk, kérje ajánlatunkat és ingyenes helyszíni felmérésünket

Alu télikert gyártása és installálása – országos lefedettséggel

Az alu télikert gyártás terjedésével megérkezett a télikertek jövője. Az alumínium szerkezet könnyen kialakítható, mely tulajdonsága miatt gyakorlatilag nincs az a forma világ, amit ne lehetne megvalósítani. Az alu télikert gyártással mindemellett masszív szerkezetek kialakítását teszi lehetővé, így statikailag is megfelel korunk követelményeinek. Tökéletes formavilág hőszigetelő nyílászárókkal és készen is van álmai télikertje! Ezek a szerkezetek az év 365 napjában használhatóak, akár állandó élettérként is!

Alumínium télikert kivitelezése – nyitható télikert

A télikertek gyártása és kivitelezése előtt alaposan és minden részletre megtervezik kollégáink a szerkezeteket. Egy alumínium télikert esetében is alapvető elvárás a minél jobb nyithatóság, hiszen pont ezen tulajdonsága által olyannyira közkedveltek ezek a szerkezetek. A nyithatóság elérése érdekében a lehető legjobb megoldásra törekszünk a helyi adottságok és ügyfeleink egyedi igényeit szem előtt tartva. A különböző típusú nyílászárókat is – mint a télikert szerkezeteket – saját üzemünkben gyártjuk. Nyílászáró sokféle lehet, ennek lehetősége az igények és a nyitási módok helyigényétől függ. Bátran vállalunk garanciát saját gyártású termékeinkre. Ezen kívül ISO minősítéssel rendelkezünk, mely szigorú ellenőrzési rendszer szintén a minőséget hivatott szavatolni.
Amennyiben nyílászáróink után érdeklődne, látogasson el a nyilaszaro-gyartasa.hu weboldalunkra!      

Alumínium télikert kivitelezése szinte bármilyen színben

Az alumínium télikertjeinket a RAL színskála bármilyen színében le tudjuk gyártani, beleértve a fa utánzatú színeket is! Ennek köszönhetően az  alu télikertek kivitelezése nálunk minden esetben úgy történik, mely biztosan passzol az Ön ingatlanához, irodájához!

Keressen minket a legjobb árakért

Ingyenes árajánlatot kérek

Kérjen előzetes árajánlatot és ha szimpatikus Önnek ajánlatunk, úgy egyeztetünk egy megfelelő időpontot helyszíni felmérésre. Az előzetes árajánlat és helyszíni felmérés szolgáltatásaink ingyenesek, legyen Ön bárhol az országban!

Amennyiben személyesen szeretné felmerülő kérdéseit feltenni, természetesen arra is van lehetőség. Irodánk és bemutató termünk Budapesten található, ahol bemutatjuk szívesen Önnek élőben a lehetséges szerkezeteket, tetőborításokat és nyílászárófajtákat. Hogy ne érje meglepetés!

Irodánk és bemutatótermünk címe: 1205 cBudapest, Határ úr 83.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 1 287-81-00
E-mail: partnerdoors@gmail.com